English

 Презентация
 Новини
 Търгове
 Съобщения
 Актове по ЗУТ
 Карти
 Галерия
 Форум

Контакти

Община
Гоце Делчев

ул. "Царица Йоанна" 2


ЕИК по БУЛСТАТ 000024745


централа
088 800 60 80
0751 97 008


факс 0751 97 005


Местни данъци и такси
088 483 67 43
0751 950 75


имейл: obshtina@gotsedelchev.bg

Сигнали

0888006080 Телефон за подаване на сигнали за нарушения по Наредба № 1

Новини от община

<< ВСИЧКИ НОВИНИ

[01.03.2024]

10 ДНИ СРОК ИМАТ ЖИТЕЛИТЕ НА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ ДА РАЗЧИСТЯТ НАТРУПАНИТЕ ОТ ТЯХ ПО ТРОТОАРИТЕ ДЪРВА, СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ И АВТОМОБИЛИ

През 2012 - 2019 г., община Гоце Делчев реализира редица мащабни проекти, чрез които бяха напълно обновени улиците и тротоарите в няколко от кварталите в града. Това коренно промени инфраструктурата и подобри качеството на живот на хората, живеещи там.

Все повече обаче, зачестяват случаите, при които на ремонтираните тротоари се разтоварват и цепят дърва за огрев, струпват се строителни материали или се паркират автомобили. Това може да доведе до напукване или счупване на плочки по тротоарите, чието възстановяване ще бъде за сметка на гражданите, които са го допуснали. Освен това, се създават предпоставки за пътно-транспортни произшествия и се застрашава живота на пешеходците, които са принудени да се движат по пътното платно, вместо по изградения за тази цел тротоар.

Напомняме ви, че жителите на града носят отговорност в случай, че със свои действия са довели до повреждане или унищожаване на тротоарни и асфалтови настилки, както и всякакво друго общинско имущество.

В тази връзка, отправяме апел към гражданите, да премахнат в срок от 10 дни от тротоара пред дома си натрупаните дърва, строителни материали или други такива, както и автомобилите си, особено ако те са спрени от движение.

След този срок, ще се налагат санкции по Наредба № 1 на Общински съвет Гоце Делчев за осигуряване на обществения ред, поддържане на чистотата, опазване на околната среда и защита на имуществото на територията на община Гоце Делчев.

Надяваме се, че жителите на град Гоце Делчев ще проявят нужната отговорност и ще направят необходимото разчистване, за да бъде опазено общинското имущество.

<< ВСИЧКИ НОВИНИ | АРХИВ НА НОВИНИТЕ

hosted by www.domino.bg


https://www.livechatalternative.com/